نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حضور امیرعبداللهیان در نشست وزرای خارجه اکو

حضور امیرعبداللهیان در نشست وزرای خارجه اکو وزیر امور خارجه در دیدار دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی اکو ابراز امیدواری کرد که در نشست وزرای امور خارجه این سازمان در نیمه اول آذر ماه در تاشکند، شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «خسرو ناظری» دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی اکو روز چهارشنبه ۱۸ آبان ماه با حسین امیرعبداللهیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار، دبیرکل اکو گزارشی از آخرین تحولات این سازمان و نیز آماده سازی‌های صورت گرفته برای برگزاری بیست و ششمین نشست وزرای امور خارجه اکو به وزیر امور خارجه ارائه کرد.

 

امیرعبداللهیان نیز ضمن تأکید مجدد بر حمایت بدون قید و شرط جمهوری اسلامی ایران از همکاری‌های اقتصادی در چارچوب اکو، این سازمان را یکی از اولویت‌های اصلی کشور در همکاری‌های اقتصادی با کشورهای منطقه خواند.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به پیشنهادات رئیس جمهور اسلامی ایران در نشست سران اکو در عشق آباد اشاره کرد و خواستار تسریع در اجرای آنها شد.

 

امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد شخصا در نشست وزرای امور خارجه که قرار است در نیمه اول آذر ماه در تاشکند برگزار شود، شرکت کند.

 

سازمان اکو شامل ۱۰ کشور جمهوری اسلامی ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان، جمهوری اذربایجان و ترکمنستان است.

 

قرار است مراسم بزرگداشت سی امین سالگرد گسترش اکو از سه کشور به ۱۰ کشور در آذرماه سال‌جاری در محل مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امورخارجه برگزار شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار